Hosting: Frit valg

Frit valg mellem mange hostede løsninger

Har du et IT-setup på egne servere, som fungerer ok, men nu vil du gerne udvide med f.eks. en fælles database eller et CRM-system uden at skulle finde plads på serveren til nye programmer og få styr på licenser? Så er Hostingkompagniets frit valg hosting en oplagt løsning, fordi du her kan kombinere egen løsning med hosted løsning.

Du bliver en del af vores fælles miljø, men ingen andre end jer har adgang til jeres data. Du får fordelene ved store installationer, også selvom du er en mindre eller helt lille virksomhed.

Frit valg hosting vælges tit af virksomheder, som er på vej over i en helt outsourced IT-løsning, men også som en mere permanent løsning, hvor man har truffet et valg om, hvilke dele, man selv ønsker at drive og hvilke man ønsker at outsource.

Hostingkompagniet tilbyder en række hostingydelser: Desktop, server, Exchange, Lync, SQL, Sharepoint, MS CRM samt hosting af jeres egne programmer.

Teknikken bag hostede løsninger

Det er som at have sin helt egen server – den står bare hos os. Den IT-mæssige udfordring for mange små og mellemstore virksomheder er at det både kræver investeringer og viden at etablere et professionelt IT-miljø. Når man er kommet i gang, er det også omkostningstungt at vedligeholde viden, sikkerhed og licenser for en installeret server.

Derfor er det langt mere overskueligt og sikkert at overlade IT-driften til en organisation, hvor medarbejdernes primære funktion er at sikre optimal drift af din server. Det vil blandt andet sige, at serveren altid opdateres med de seneste versioner af software og sikkerhedsopdateringer, samt at der bliver taget den rigtige backup af hele dit system hver nat.