Remote backup

Overvej remote backup, hvis I har egne servere

Backup er den usynlige men helt vitale del af jeres IT-løsning. Backup der fejler er et mareridt, der kan lægge en virksomhed ned fra dag til dag, men hvordan griber man den optimale løsning an?

Den gammeldags løsning er selv at have en båndstation til backup, hvor båndene skiftes, men det er både besværligt og usikkert. Risikoen ved strømsvigt, brand, forglemmelse og tyveri er alt for store, og selv større virksomheder vælger i dag at outsource deres backup procedure.

I dag er dataforbindelser så hurtige og sikkerheden så høj, at den rigtige løsning for de fleste virksomheder, store som små, er at lægge backup op i skyen. Cloud computing er i høj grad nem, sikker og billig backup. Hostingkompagniet tilbyder en sikker løsning til nogle særdeles konkurrencedygtige priser.

Vi anvender Ahsay Backup software porteføljen, som er almindeligt anerkendt som en af de mest omfattende og mest brugervenlige backup platforme på markedet. Se evt. www.ahsay.com eller kontakt os, hvis du ønsker at høre mere.