Private Cloud / Dedikeret Miljø

Få jeres eget dedikerede miljø i en private cloud

Private cloud er den type hosting, der minder mest om de tider, hvor de fleste virksomheder selv sørgede for driften af deres servere. Forskellen er bare, at jeres servere nu står i vores datacenter, at vi varetager driften og at det typiske er os, brugerne ringer til, hvis der er noget der driller.

Private cloud er blevet populært, fordi det medfører nogle meget håndgribelige og kontante fordele:

  • Private cloud giver skalerbarhed og mulighed for pay-per-use computing
  • Dedikerede servere giver mulighed for privat computing og opbevaring med faste omkostninger
  • Virtualisering kan anvendes til at skabe cloud miljøer og udnytte ressourcer bedre

Sådan laver vi et dedikeret miljø

Her får du ressourcerne stillet til rådighed og sammen finder vi antallet af servere der skal bruges og hvilken infrastruktur og arkitektur der skal installeres. Dette giver de fordele at det helt er jeres eget miljø, som administreres enten af jer eller os.

Serveradministrationen inkluderer også opsætning og drift af dine eksisterende programmer, som f.eks. regnskabssystemet, ERP-system og CRM. Serveradministrationen giver dig en IT-mæssig samling på din virksomhed, hvor der er mulighed for at opdatere rettighedsstyring på serveren, således at fælles data er tilgængelige for de relevante personer – og ingen andre.

For virksomheder der har behov for egen dedikerede server kan denne opstilles uden opstartsomkostninger for virksomheden, ud over den tid det tager at flytte data og programmer.

Lad os tage en uformel snak

Der er mange spørgsmål at besvare og valg at træffe, når vi skaber en private cloud-løsning, men vi kan ved en hurtig snak med dig vurdere, om private cloud er relvant for jeres virksomhed. Kontakt os gerne så hurtigt som muligt, så vi kan komme i gang!

 

….