PARTNERE

Blive partner med Hostingkompaniet

Som IT-konsulent eller konsulent i et ERP-hus får du måske spørgsmålet fra din kunde: ”Kan jeg få løsningen hostet?” Der vil være flere og flere virksomheder der vælger at lægge deres IT ud i en hostet løsning, eventuelt kombineret med løsningen i public cloud fra udbyderne som Microsoft og Google.

Vi er et hostingfirma der giver dig mulighed for at tilbyde dine kunder eller kommende kunde en hostet løsning. Du bestemmer selv, hvor meget du vil administrere, og du vil fortsat være den virksomheden tager fat i når de har spørgsmål eller problemer. Vi giver mulighed for at det er dig der fakturerer kunden og det er dig der opretter brugere og administrerer dem.

Vi giver vores partnere mulighed for at opsætte VPN eller punkt til punkt datalinjer, således at en virksomheds eksisterende IT installation kan ”forlænges” ud i hostingcenteret. Serverne kan derefter konverteres fra fysiske servere til virtuelle servere, licenser kan lægges over på lejebasis og driften kan effektiviseres og dermed give virksomheden en besparelse.