OM OS

Hostingkompagniet er dedikerede til at finde markedets bedste outsourcing løsninger.
så vore kunder vokser HURTIGERE.

Virksomheden

Hostingkompagniet leverer professionelle, hostede IT –løsninger til mindre og mellemstore virksomheder i hele Danmark. Det har vi gjort siden starten i 2005, og det er også denne enkle forretningsidé, som vores virksomhed fremover vil være baseret på.
Vi har alle årene oplevet en stabil vækst, baseret på en stadigt voksende skare af trofaste og tilfredse kunder (se mere her).
Vores faste kerne af medarbejdere har mellem 10 og 25 års erfaring med IT-drift og konsulentarbejde i IT-branchen. Det er de medarbejdere, som vores kunder møder hele vejen, fra salgsfasen over etablering og til driftsfasen. Som medarbejdere har vi hver vores speciale, men vi har det til fælles, at vi ikke stopper før en opgave eller et problem er løst.
Vi har datacentre i Tåstrup og Ballerup. Vores kontor er i Hørsholm nord for København.

 

Vores kunder

Mere end 200 virksomheder har valgt at outsource deres IT-drift til Hostingkompagniet. De kommer fra mange forskellige brancher bl.a. produktion, rådgivende virksomheder, detailhandel, den kreative branche og forskellige interesseorganisationer.

Vores fokus

I Hostingkompagniet fokuserer vi på kvalitet, fleksibilitet og sikkerhed og forventer det samme af vores samarbejdspartnere. Vores vigtigste opgave er at sikre, at vores kunders IT kører optimalt, og vi stopper ikke før opgaven er løst. Vi garanterer en oppetid på min. 99,7% og vi besvarer alle supporthenvendelser samme dag.

Hostingkompagniet benytter sig af outsourcing på alle områder som ligger uden for vores kernekompetancer. På den måde holder vi fokus på vores kerneforretning og tilbyder hostingløsninger til nogle af markedets mest konkurrencedygtige priser kombineret med et meget højt kvalitets- og serviceniveau.

Vort årsregskab

Årsregnskabet viser solidt overskud og god likviditet trods markant investering i udvikling af nye produkter og services i 2013. Regnskabet kan ses her