MS SharePoint

Alle virksomheder med mere end én ansat har brug for intern kommunikation

Om I er 2 eller 200 er ligegyldigt, I har under alle omstændigheder behov for at dele dokumenter og anden data. Der vil ofte også være behov for let at finde gemte dokumenter, samt strukturere interne data, så de kædes sammen med en kunde eller et projekt.

Microsoft har udviklet SharePoint til at dække dette behov. Og i Hostingkompagniet har vi valgt at være eksperter i SharePoint, så vi kan hjælpe vores kunder med at implementere de mest effektive data- og dokumenthåndteringssystemer.

Microsoft SharePoint 2013 hjælper organisationer, teams og forretningsenheder til at være mere effektive ved at skabe forbindelse mellem mennesker og oplysninger. Du behøver ikke at være ekspert i at designe websteder for at komme i gang.

Hvad enten du blot ønsker at få vist en liste over kontaktpersoner for dit team, eller du vil oprette nye websteder er det nemt at gøre i SharePoint. Du og dit team kan logge på alle steder fra hvor der er internetforbindelse og I kan udveksle dokumenter, data, programmer og alt andet elektronisk materiale, der giver videndeling i teamet.

Hos Hostingkompagniet tilbyder vi bl.a.:
  • En stærk søgemaskine som kan læse både jeres SharePoint data samt jeres fildata
  • Dokumenthåndtering, med versions historik
  • Flere kan rette i samme dokument på samme tid
  • Webformularer til at lette de administrative opgaver i virksomheden
  • Extranet til kunder
  • Projektrum, hvor der kan holdes styr på både opgaver og dokumenter

Kort sagt: Mulighederne er mange i SharePoint.