Kvalitet

Kvalitet i alt hvad vi laver, er vor ledestjerne.

Vores systemer, din sikkerhed

Kvalitet er når vores kunder får lige præcis den IT-løsning, som gør det muligt for dem at drive deres forretning, og at løsningen er driftssikker. Vi ved at enhver virksomhed er afhængig af at programmer og data er i drift hele tiden, og derfor har vi indrettet vores koncepter med alle former for sikkerhed. Med vores løsning får mindre og mellemstore virksomheder således et sikkerhedsniveau, som svarer til det man ser i helt store virksomheder. Sikkerheden i vores systemer bygger bl.a. på:

  • Redundante diske og netkort, kryptering af dine data ved login.
  • Dedikerede datalinjer fra din virksomhed direkte til vores hostingcenter.
  • Opdaterede antivirus-programmer og firewalls.
  • Backup kører hver nat mellem 2 fysiske lokationer som en ekstra sikkerhed.

Og lidt facts om sikkerheden omkring vores datacenter:

  • Hostingkompagniets servere opbevares i separat aflåst serverrum.
  • Adgang til serverrummet sker kun med en driftstekniker fra Hostingkompagniet.
  • Vi benytter udelukkende servere med spejlede diske og dobbelte netkort, blæsere og strømforsyninger.
  • Forbindelser til vores hostingcenter kører via lukkede linjer eller 128 bit kryptering via terminalservice.

Oppetid beregnes ved, at der laves forespørgsler på serverne hvert 30 sekund. Hvis svartiden 5 minutter i træk er længere end 1 sekund, beregnes perioden som nedetid, og en tekniker bliver straks tilkaldt, døgnet rundt.

 

IT skal bare virke fra et stik i væggen

Det sørger vi for, så kan du fokusere på din forretning. Vores kunder behøver blot en PC og en internetadgang for at kunne opnå alle fordelene ved en komplet hostet løsning. Vores kunder logger på servere som står placeret i Hostingkompagniets sikre datacentre og har herfra adgang til f.eks. eget økonomisystem, mail-system, ERP-system, Office-pakke og meget andet efter eget valg. Og det er uanset om man befinder sig hjemme, på sin arbejdsplads eller et sted ude i verden.

 

Alle løsninger tænkes ind i en helhedsbetragtning for virksomheden. Det betyder at vi ved større opgaver altid – i tæt dialog med kunden – gennemfører en foranalyse, en implementeringsfase, og en testfase hvor funktionerne testes af slutbrugerne. Dette sikrer at vi hverken skyder over eller under mål, men leverer et præcist og tilpasset produkt til hver enkelt kunde.

 

Vi anvender ny teknologi når den er gammel nok til at fungere stabilt i et driftsmiljø. F.eks. var vi nogle af de første i Danmark der var klar med Exchange 2010 integration til Mac-miljø, Microsoft CRM 2011 på dansk i et hostet miljø, Office Live Communicator, hostet SharePoint og meget mere.