Lync er markedets bedste løsning til optimering af dine kommunikation

Hostingkompagniet er blandt de første i Danmark som Microsoft Partner til at tilbyde komplette Lync løsninger til både vore forhandlere, Lync er en komplet business kommunikationsløsning fra telefoni til conferencing. Ingen anden løsning tilbyder det samme.

I vil opleve markante forbedringer i såvel intern som ekstern kommunikation. Tilmed kan der spares på almindelig telefoni, så det er særdeles overkommeligt og i øvrigt nemt at komme igang. Her er Lync forklaret helt enkelt.

Lync – det hurtige overblik

Den nye Lync er den bedste og smarteste udgave af Lync nogensinde, og der er innovation over hele linjen. Lync har altid gjort det nemt for folk at kommunikere, uanset hvor de befinder sig, men nu gør vi det endnu bedre med nye og forbedrede funktioner:

Brug den enhed, du vil :

Lync gør kommunikation lettere med en ensartet og velkendt oplevelse tilgængelig på Windows pc'er, Windows Phone, iOS, Mac og Android-smartphones. Den nye moderne Lync-app til Windows 8 og Windows RT fungerer problemfrit fra første berøring

Tag noter i OneNote:

OneNote giver brugerne mulighed for at oprette og dele digitale OneNote mødenotater under Lync-møder.


Find hurtigt og intuitivt den bedste måde at kommunikere på:

Quick Lync er en menu, som vises over en kontakt i listen over kontakter i Lync og viser tilgængelige kommunikationstilstande.

Få forbindelse til verden udenfor:

Lync føderation udvider samlet kommunikation sikkert over internettet til kunder, leverandører og partnere via Lync eller Skype.

Benyt dig af HD-video baseret på almindelige standarder:

Lync bruger åbne standarder herunder H.264 SVC for at give videooplevelser i høj kvalitet på en lang række enheder.


Nemt at deltage i møder:

At deltage i et Lync-møde kræver kun et enkelt tryk eller klik på smartphones, tablet og pc'er.


Udvid Lync-møder uden for organisationen med browserbaseret adgang:

Lync Web App giver PC- og Mac-brugere mulighed for at deltage i et Lync møde fra en browser og leverer en komplet online mødeoplevelse herunder chat, tale, video med flere deltager, datasamarbejde og -deling.

Bevar forbindelsen hvor som helst:

Lync giver brugere mulighed for at kommunikere sikkert hvor som helst, de har netværksforbindelse, og tilpasser sig automatisk til netværksforbindelser.


Kommuniker på den rigtige måde:

Lync forener stemme- og videoopkald, Lync-møder, tilstedeværelse og chat i én brugervenlig klient, der gør det nemt at vælge og skifte mellem forskellige former for kommunikation.


Gør virtuelle møder mere effektive:

Se op til fem mødedeltagere samtidigt med den nye understøttelse af HD-video med flere deltagere. Du kan selv vælge, hvem du vil have vist, eller du kan lade Lync vælge for dig.

Hvordan kommer jeg videre?

Vi har lavet en brochure om Lync, du kan downloade her Du kan også ringe til os i dag på 88 88 70 00 (vi bruger naturligvis Lync) og høre nærmere eller rekvirere en demo. Endelig kan du kontakte os her

Se mere her

Bliv Lync partner, en spændende ny mulighed!

Microsoft og Hostingkompagniet møder stor interesse for Lync, og vi tilbyder nu et interessant partnerskab som Lync forhandler. Vi tilbyder såvel træning som support og en attraktiv forhandlerkontrakt. Som Lync leverandør kommer i endnu tættere på jeres slutkunde og kan levere flere relevante ydelser end nu. Ring i dag og få en snak om mulighederne! Ring 88 88 70 00. Se også vor brochure her Endelig kan du blot bruge dettelink for at rekvirere mere info eller stille evt. spørgsmål

Se mere her